Digi RCS & RDS își anunță abonații că vor urma schimbări importante în ceea ce privește poziționarea canalelor TV în grila de programe.

„Având în vedere modificările aduse Legii audiovizualului de către Parlamentul României, cu susținerea Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) și a Ministerului Culturii, vă informăm că suntem obligați să modificăm grila de programe prin repoziționarea canalelor TV.

În consecință, întreaga grilă de programe va suferi schimbări semnificative în ceea ce privește locul canalelor în grilă. Multe dintre canalele aflate până acum la sfârșitul grilei de canale vor fi regăsite la începutul grilei, precum și invers.

Cu toate că RCS & RDS și-a exprimat dezacordul cu privire la modificările legislative, modificări pe care le considerăm în detrimentul abonaților, legea a fost adoptată de Parlamentul României fără a se ține cont de argumenterle aduse de societatea noastră.

Vă anunțăm că aceste schimbări nu presupun eliminarea vreunui canal TV recepționat în prezent, ci doar repoziționarea canalelor în grilă. După actualizarea grilei, stabilirea ordinii canalelor poate fi realizată oricând de către dumneavoastră din meniul televizorului, fie prin crearea propriei liste de canale favorite, fie prin aranjarea în ordine alfabetică (…)

Ne exprimăm regretul pentru eventualele inconveniente create”, anunță operatorul.

Digi RCS & RDS nu precizează data de la care vor fi făcute schimbările respective. (Sursă foto: impact.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Un comentariu

  1. Ionel Moraru

    20-07-2022, 11:19 la 11:19

    Am și renunțat să le mai așez cum voiam eu pentru că le schimbați mereu, de câte ori va-m înjurat pentru că azi închideam Tv întru-n fel și mâine le căutam de îmi făceam o mie și unul de draci!?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *