De luni, 25 septembrie 2023, în Pitești va începe încărcarea instalațiilor de încălzire din rețeaua de termoficare.

„Termo Calor Confort anunță că începând cu data de 25 septembrie 2023 va proceda la încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru încălzire în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2023-2024.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va realiza avându-se în vedere prevederile articolului 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, după înregistrarea timp de trei zile consecutiv, între orele 20:00 și 06:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10º C.

Utilizatorii/consumatorii Termo Calor Confort sunt rugați să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

Conducerea asociațiilor de proprietari/locatari, în calitate de utilizator, precum și de reprezentant al proprietarilor în relațiile cu furnizorul de energie termică are obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune”, informează societatea de termoficare a municipalității piteștene.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *