Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în județul Argeș.

Prima săptămână va fi caracterizată de oscilații termice de la o zi la alta. Astfel, vor fi zile mai răcoroase (în special ziua de miercuri, 17 mai), cu maxime de de 19…21 de grade, dar și mai calde (16, 20 și 21 mai), cu 24…27 de grade. Minimele termice vor fi de 11…13 grade, ușor mai mici în primele nopți.

Pentru perioada 22-28 mai sunt estimate temperaturi mai constante, în general în jurul celor caracteristice pentru ultima decadă a lunii mai: 23…25 de grade ziua și 11…13 grade noaptea.

Va ploua temporar în perioada 17-19 mai, iar estimările indică o creștere a probabilității pentru ploi locale și după data de 23 mai, când acestea se vor semnala în special în orele după-amiezilor. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă și se vor asocia, pentru perioade scurte, cu celelalte fenomene specifice instabiltații atmosferice, potrivit estimărilor de vreme date publicității de ANM.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *