IPJ Argeș transmite: „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în cursul zilei de astăzi, 6 iulie, și desfășoară cercetări cu privire la dispariția lui Marius Gheorghe Ene, de 43 de ani, cu domiciliul în comuna Bradu, județul Argeș, văzut ultima dată pe raza municipiului București în ziua de joi, 4 iulie.

Bărbatul nu se află la prima plecare și suferă de afecțiuni medicale.

Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat că bărbatul a dispărut joi, 4 iulie 2024, când se afla în București pentru a se deplasa la o unitate medicală, fiind ultima dată văzut în zona bulevardului Iuliu Maniu.

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea persoanei, însă până în prezent bărbatul nu a fost găsit. Datele persoanei au fost transmise unităților de poliție din Argeș, precum și polițiștilor bucureșteni, unde acesta a fost văzut ultima dată, și structurilor de poliție din țară. Totodată, semnalmentele persoanei au fost transmise și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și polițiști locali.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, circa 85 de kg, ochi căprui, păr șaten mediu, iar ca semn particular prezintă un tatuaj pe umărul stâng. Vestimentație la momentul plecării: tricou alb cu inscripția Nike, pantaloni negri, adidași de culoare roșie.

Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248.607.009”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *