Update, ora 21:30

ISU Argeș: „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică, de la efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor de electricitate”. Mai exact, incendiul a pornit de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Update, ora 21:05

Incendiul a fost stins. Flăcările s-au manifestat la acoperișul și terasa clădirii, pe o suprafață de aproximativ 200 de mp. Au fost afectate și bunurile de pe terasă.

Din clădire s-au evacuat pe cont propriu în jur de 50 de persoane (dintre care majoritatea clienți și 8 angajați ai restaurantului).

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Update, ora 20:20

Potrivit primelor informații, nu sunt persoane rănite. Toți cei aflați în interior s-au evacuat la timp. Flăcările au cuprins acoperișul și terasa restaurantului.

Știrea inițială, ora 20:00

Incendiu puternic izbucnit, cu puțin timp în urmă, la restaurantul Conti din municipiul Pitești, de pe strada Teilor.

Intervin pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD de prim-ajutor calificat. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *