Sâmbătă, 16 septembrie, în Pitești se va desfășura o amplă acțiune de voluntariat, organizată la nivel național de Asociația „Let`s Do It, Romania” în cadrul proiectului „Ziua Națională de Curățenie 2023”.

În parteneriat cu Primăria Pitești și Inspectoratul Școlar Argeș, alături de instituții publice locale și județene, Asociația Studențească Ingmed va derula acțiuni de ecologizare în mai multe zone din municipiu.

Municipalitatea piteșteană, prin societatea de salubritate, Salpitflor Green și Poliția Locală, va participa la întreaga acțiune, asigurând ridicarea și colectarea gunoiului adunat de voluntari, precum și siguranța participanților la proiect.

La ora 09:00, la Universitatea din Pitești va fi organizat un punct de înscriere a voluntarilor care vor curăța malul râului Argeș, din Parcul Ștrand și până în Parcul Lunca Argeșului.

De asemenea, grupuri mai mari de voluntari vor fi coordonați de organizator către alte zone din Pitești, cum ar fi Pădurea Trivale (pornind de la Cornul Vânătorului și până la Palatul Copiilor) și strada Grigorești.

Aproape toate școlile și liceele din municipiu s-au implicat în această acțiune, elevii urmând să ecologizeze curțile școlilor, dar și spațiile verzi sau parcurile din apropierea acestora. Pe lângă elevii piteșteni, grupurile de voluntari vor fi alcătuite din studenți, profesori și angajați ai instituțiilor publice și ai unor companii private.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *