Primăria Pitești a dat publicității fotografii care ilustrează consecințele unor acte de vandalism, rămase, ca de obicei, cu autori necunoscuți.

„Dacă anul acesta, datorită restricțiilor de circulație impuse în noaptea de Revelion după ora 23:00, nu au explodat, ca în trecut, zecile de coșuri de gunoi stradale cu petarde aruncate în batjocură, vandalismul s-a manifestat în parcurile publice. Mobilierul și accesoriile din toaletele publice din parcuri au fost distruse, chiar și dintre cele noi, schimbate în 2020.

Poliția Locală nu poate face față singură gradului de nepăsare și lipsă de educație a persoanelor cu devieri de comportament. E nevoie și de sprijinul comunității, de atitudinea fiecărui piteștean în fața gesturilor care ne descalifică umanitatea. Prin campanii de conștientizare a responsabilității fiecăruia dintre noi și de activare a spiritului civic, ce vor fi demarate în prima parte a acestui an, intenționăm să reînviem în comunitatea piteșteană bucuria de a trăi într-un oraș curat și dorința de implicare în a menține ceea ce avem, proprietatea publică fiind, de fapt, proprietatea fiecăruia dintre noi.

Doar împreună, autoritate și cetățean, vom reuși să redăm orașului o demnitate, o prestanță, înainte de a visa să redevenim etalon!”, transmite Primăria Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.