Update, 14 iunie 2024, ora 12:45

Poliția Argeș: „În municipiul Pitești, sâmbătă, 15 iunie, în jurul orei 10:00, de la punctul de întâlnire, care este zona stadionului Nicolae Dobrin, se va pleca spre Mioveni, în grupuri de câte maximum 200 de motocicliști, pe traseul: strada Nicolae Dobrin – strada Vasile Pârvan – strada Basarabiei – bulevardul Petrochimiștilor – bulevardul Republicii – strada C.A. Rosetti – bulevardul I.C. Brătianu – Calea București – Calea Câmpulung – DN 73 – Mioveni.

Polițiștii rutieri și de ordine publică vor asigura tranzitarea coloanelor de motocicliști, dar și fluidizarea traficului, astfel încât să nu se creeze blocaje sau incidente în trafic.

Începând de la ora 11:00 și până la ora 14:00, traficul rutier pe bulevardul I.C. Brătianu pe sensul către Mioveni, de la DN 73 și până la bulevardul Dacia din Mioveni, va fi închis.

În Mioveni, după ora 14:00, circulația auto va fi suspendată pe sectorul de drum cuprins între bulevardul Dacia (zona Lidl) și zona de picnic Făget”. 

Update, 14 iunie 2024, ora 11:35

Sâmbătă, 15 iunie, între orele 10:00 și 15:00, parada moto se va îndrepta spre Mioveni, trecând prin Pitești pe următorul traseu, potrivit unui anunț de ultimă oră al Primăriei:

-plecare de pe strada Nicolae Dobrin;

-continuare pe strada Vasile Pârvan și strada Basarabiei, pe lângă Pitești Arena;

-ieșire în bulevardul Republicii (zona Depou), pe strada C.A. Rosetti și bulevardul I.C. Brătianu;

-Calea București, Calea Câmpulung, Podul Viilor, spre DN 73.

Organizatorii, care așteaptă peste 3.500 de motocicliști, “își cer scuze pentru disconfortul creat și îi asigură pe conducătorii auto că au luat toate măsurile necesare pentru buna desfășurare a acestui eveniment original”.

Poliția Națională și Poliția Locală vor supraveghea desfășurarea traficului rutier în cele mai bune condiții în zonele de trecere prin municipiul Pitești. “Facem apel la cei care pot ocoli zona sensibilă din punct de vedere al fluenței sau al rapidității deplasării pe carosabil să folosească, în intervalul orar 10:00-15:00, rute ocolitoare”, transmite Primăria Pitești.

Știrea inițială, 29 mai 2024, ora 13:45

Luna viitoare, pe 15 iunie, în județul Argeș va avea loc o impresionantă paradă moto. Organizatorii anunță că la eveniment vor veni și reprezentanți ai Guinness World Records (Cartea Recordurilor Mondiale). Aceștia vor stabili, în funcție de numărul participanților, dacă parada din Argeș va fi certificată ca cea mai mare de acest fel organizată până acum în întreaga lume.

„Sub sloganul Hai să ne facem auziți!, evenimentul își propune să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbători spiritul libertății și al comunității moto. Participarea la paradă este deschisă tuturor, all brands, iar echipamentul este obligatoriu. Este o invitație la ceva unic în România, iar acțiunea va fi certificată de reprezentanții Guinness World Records.

Este nu doar un eveniment moto, ci și un demers de responsabilitate socială, care urmărește să aducă în atenție nevoia de siguranță și respect reciproc în trafic. Este un strigăt puternic pentru conștientizarea prezenței motocicliștilor în trafic. Numărul accidentelor în care sunt implicați motocicliști este alarmant, iar parada reprezintă o oportunitate de a sublinia dreptul acestora de a circula în siguranță și de a le atrage atenția tuturor participanților la trafic asupra prezenței lor pe drumurile publice.

Nu contează motocicleta, grupul din care faci parte, brandul sau colțul țării din care ești, contează doar pasiunea. Este un moment de mândrie pentru fiecare motociclist român și o ocazie pentru comunitate să participe la o acțiune de o asemenea amploare”, transmit organizatorii.

Punctul de întâlnire pentru marea paradă din 15 iunie va fi în zona fostului stadion „Nicolae Dobrin”, la ora 10:00. Punctul final va fi Parcul Făget din Mioveni, la festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *