Update, ora 12:45

Din păcate, șoferul accidentat pe A1 a murit în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Potrivit Poliției Județene, avea 47 de ani și era din Curtea de Argeș. Șoferul autotrenului are 52 de ani și este din județul Vâlcea. Polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Update, ora 12:05

Șoferul rănit are 47 de ani. A suferit mai multe leziuni grave, dar este conștient. A fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Știrea inițială, ora 11:55

Un grav accident de circulație s-a produs cu puțin timp în urmă pe autostrada A1, la kilometrul 112, pe sensul de mers dinspre București către Pitești. Un șofer a fost rănit.

Șoferul oprise pe banda de urgență și coborâse din mașină pentru rezolvarea unei probleme la o roată a autovehiculului de tractare pe care îl conducea. A fost acroșat de un autotren cu remorcă, autotren care circula pe banda 1.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș îi acordă victimei primul-ajutor.

Polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 sunt la fața locului, pentru primele cercetări. Ca urmare a accidentului, banda 1 este blocată. Vom reveni cu amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.