Update, ora 21:30

Biroul de presă al Poliției Argeș precizează: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani din Vedea care conducea o motocicletă pe DJ 703D, din direcția centru Vedea către Lungani, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat în vegetația de pe marginea drumului, după care s-a izbit de un cap de pod.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, tânărul a fost declarat decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

O primă ipoteză cu privire la cauza accidentului mortal din această seară: viteza excesivă.

Update, ora 20:25

Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. A fost declarat decesul motociclistului. Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului.

Update, ora 20:15

Motociclistul are 25 de ani și este din comuna Vedea. I se fac manevre de resuscitare.

Știrea inițială, ora 19:50

Un grav accident de circulație s-a produs cu puțin timp în urmă pe drumul județean 703D, în Vedea. Potrivit primelor informații, o motocicletă a intrat violent într-un cap de pod. Motociclistul a suferit traumatisme severe.

La fața locului intervine un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.