Update, ora 14:25

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 19 ani din Recea, comuna în care locuia și victima. Cauza accidentului urmează să fie stabilită de Poliția Rutieră.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești a rezultat că un tânăr de 19 ani din Recea care conducea un autoturism pe DJ 504, din direcția Popești către Costești, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat mortal un bărbat de 66 de ani din Recea, care se deplasa pe bicicletă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, ne informează Biroul de presă al Poliției argeșene.

Știrea inițială, ora 12:20

Un biciclist a murit într-un accident de circulație produs cu puțin timp în urmă pe drumul județean 504, pe raza comunei argeșene Recea.

Biciclistul a fost lovit, din păcate mortal, de un autoturism. Potrivit primelor informații, victima avea în jur de 70 de ani. Vom reveni cu amănunte.

În nici două săptămâni de la începutul noului an, pe șoselele din Argeș și-au pierdut viața trei oameni. Seria neagră a debutat chiar în prima zi din 2022, pe DN 7, la Valea Ursului, cu decesul unei femeie de 77 de ani – pieton (aici amănunte). Doar două zile mai târziu, pe 3 ianuarie, o altă femeie, de 46 de ani, a fost, de asemenea, accidentată mortal în timp ce traversa drumul, DN 67B, în Poiana Lacului (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *