Update, ora 18:15

Cei trei copii se aflau pe bancheta din spate a mașinii. Niciunul nu avea pusă centura de siguranță. Au fost transportați cu ambulanțe SMURD la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Update, ora 17:35

La volan se afla mama copiilor. Un echipaj de la Biroul Rutier Pitești a făcut primele cercetări la locul accidentului și va deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„O femeie de 36 de ani din Bălilești care conducea un autoturism pe DJ 703K, din direcția Budeasa către Mălureni, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod.

În urma accidentului, trei minori (o fetiță și doi băieți), cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Știrea inițială, ora 17:20

Trei copiii au fost răniți într-un accident de circulație care s-a produs cu puțin timp în urmă în Budeasa, pe drumul județean 703K. Victimele sunt o fetiță în vârstă de 3 ani și doi băieți, de 7 și, respectiv, 10 ani.

„Toți copiii sunt stabili hemodinamic și au fost transportați la spital pentru investigații medicale amănunțite”, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit primelor informații, cei trei copiii se aflau într-un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Vom reveni cu amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.