Începând din 18 ianuarie 2021, abonamentele lunare gratuite pentru elevi vor putea fi ridicate de la toate cele 18 puncte de vânzare de bilete și abonamente din stațiile de autobuz Publitrans, anunță societatea de transport local de călători a municipalității piteștene. În prezent, există un singur centru Publitrans unde sunt eliberate abonamentele pentru elevi, și acesta mutat de câteva ori – în ultimele luni – dintr-un sediu în altul (amănunte).

Eliberarea abonamentelor se va face în baza carnetului de elev emis de unitatea de învăţământ, vizat prin ştampilă pentru anul în curs, copie şi original.

Abonamentele pentru elevi se pot elibera şi la sediul unităţilor de învăţământ preuniversitar acreditate/autorizate, în baza unei convenţii încheiate între acestea şi S.C. Publitrans 2000 S.A.

Pentru elevii şcolarizaţi în sistemele alternative de învăţământ, eliberarea abonamentelor se va face în baza unei adeverinţe în original (emisă lunar de unitatea de învăţământ și având menţionat în mod obligatoriu codul numeric personal), din care să reiasă că elevii frecventează cursurile acesteia, precum şi alternativa educațională în care sunt şcolarizaţi. Pentru elevii aflaţi în clasa 0, eliberarea abonamentelor se va face în baza unei adeverinţe în original (emisă lunar de unitatea de învăţământ și având menţionat în mod obligatoriu codul numeric personal), din care să reiasă că elevii frecventează cursurile acesteia.

Reamintim că elevii au gratuitate pe toate liniile de transport Publitrans din Piteşti, pe tot parcursul anului calendaristic (inclusiv în vacanţele şcolare).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *