Fostul mare pugilist și fost președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a murit, la vârsta de 57 de ani. Obreja suferea de cancer.

„Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a fostului mare om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace!”, transmite Liga Profesionistă de Box din România.

Născut pe 6 august 1965 în Galați, Rudel Obreja a obținut ca pugilist de performanță medalia de bronz la Campionatul Mondial din anul 1989 și medalia de argint, în același an, la Campionatul European. De asemenea, a câștigat de mai multe ori titlul național la box în România și Centura de Aur.

În perioada 2004-2012 a fost președinte al Federației Române de Box.

În urmă cu aproape un an, în aprilie 2022, Rudel Obreja a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, dosar în care a primit condamnare la închisoare și Elena Udrea. După doar câteva luni de detenție, în iulie, Obreja a fost lăsat să plece temporar din penitenciar pentru a se trata de cancer, o formă gravă, cu metastaze. (Foto: Arhivă. Sursa: Facebook.com)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *