Fotbalul românesc este în doliu. A murit, la doar 33 de ani, Alexandru Vagner, fost fotbalist profesionist, cu peste 100 de partide disputate în Liga I.

Decesul a survenit astăzi dimineață, la Spitalul Județean din Brașov, acolo unde Vagner era internat în stare gravă după ce, pe 20 septembrie, suferise un infarct.

Anunțul decesului a fost făcut, cu puțin timp în urmă, de Petrolul Ploiești, unul dintre cluburile la care a evoluat: „Alexandru Vagner, fost jucător al Petrolului în 2017, s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 33 de ani. Vagner avea peste 100 de meciuri în Liga 1, disputate pentru Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Alexandru Vagner s-a retras din fotbal în anul 2018. Destinul a făcut, însă, ca infarctul să-l sufere tot pe terenul de fotbal. S-a întâmplat după un antrenament ușor pe care l-a efectuat alături de fotbaliștii de la Inter Cristian, echipă de Liga a patra din județul Brașov. I-au fost făcute manevre de resuscitare aproape o oră. A fost stabilizat și transportat de urgență la spital, dar în stare critică. Astăzi, în ciuda eforturilor făcute de medici, a murit.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *