Astăzi, 19 martie 2024, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Parcul Ștrand din Pitești.

Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Valoarea investiției: aproape 4.117.000 de lei.

Potrivit Primăriei, lucrările vor include refacerea completă a clădirii existente (cu o suprafață de 428 de mp), inclusiv finisaje interioare și exterioare, și acoperirea zonei publice destinate scaunelor cu o structură metalică, perforații de tablă de tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC.

Contractul prevede, de la data semnării, o perioadă de două luni pentru proiectare și de șase luni pentru executarea lucrărilor. Garanția va fi de zece ani.

Primăria susține că proiectul va transforma vechiul Teatru de Vară din Parcul Ștrand „într-un centru cultural modern și multifuncțional, capabil să găzduiască o varietate de evenimente culturale, de la concerte și spectacole de teatru, până la proiecții de film și expoziții”. Viitorul nou teatru de vară va fi gestionat de Filarmonica Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *