Nervozitatea l-a costat scump pe un șofer din Pitești. După a dat flash-uri și a înjurat în trafic, individul a rămas fără permis și a primit amenzi usturătoare.

Șoferul, care are 39 de ani și este din Pitești, a avut ghinionul ca în trafic în zona incidentului să se afle la ora respectivă și un echipaj de la Secția 2 de Poliție. S-a întâmplat aseară, pe strada Negru Vodă din nordul Piteștiului.

Polițiștii l-au văzut cum conducea un autoturism la distanță mică de mașina din fața lui, folosind în mod insistent semnalele luminoase pentru a-l obliga pe celălalt șofer să elibereze banda de circulație. De asemenea, l-au auzit și când îl înjura pe șoferul care conducea autovehiculul din fața sa.

Prin urmare, polițiștii l-au oprit și l-au sancționat. Pentru comportament agresiv în trafic, l-au amendat cu 580 de lei și i-au reținut permisul pentru 30 de zile. Pe deasupra, i-au dat și o amendă de 1.500 de lei pentru încălcarea legii referitoare la normele de conviețuire socială, mai exact pentru înjurăturile pe care i le-a adresat celuilalt șofer. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *