După cum a fost anunțat în ianuarie 2021 cu ocazia prezentării planului strategic Renaulution, Dacia (marcă lider în segmentul B la nivel european) își extinde gama de modele abordând segmentul superior, așa numitul segment C. Această ofensivă se materializează astăzi prin lansarea modelului Bigster, care aduce în segmentul C-SUV valorile recunoscute ale mărcii.

„De la lansarea Renaulution în 2021, am reinventat complet brandul și am introdus noua identitate de marcă: culori noi, logo nou, showroom-uri noi. Rămânând fideli valorilor noastre, am făcut Dacia mai atrăgătoare și mai aspirațională ca niciodată, oferind în continuare cel mai bun raport calitate-preț. Astăzi, cu Bigster, Dacia răspunde mai mult ca oricând așteptărilor clienților din segmentul C”, declară Denis Le Vot, CEO Dacia.

”Cu Noul Bigster, Dacia își extinde gama de modele, oferind în premieră o soluție accesibilă pentru clienții care își doresc un vehicul din segmentul C-SUV.

-Noul Bigster aduce un plus în materie de design, cu un stil concentrat pe ceea ce este esențial, în beneficiul robusteții și al spațiului interior, oferind opțiunea unei caroserii vopsite în două nuanțe și jante de 19’’.

-Mai multă tehnologie, cu o ofertă alcătuită integral din motorizări electrificate și dotări precum ecran central de 10’’, tablou de bord digital, hayon cu comandă electrică etc.

-Mai mult confort, cu un spațiu interior excepțional, scaune cu susținere laterală, izolație fonică optimizată, sistem de aer condiționat cu două zone pentru locurile din față și cu aeratoare separate pentru locurile din spate, plafon panoramic cu deschidere electrică și funcție oscilobatantă, scaun pentru șofer cu reglaje electrice, echipament multimedia cu 6 difuzoare și sistem de sunet Arkamys 3D, fără a uita de sistemul inteligent de accesorii YouClip.

-O capacitate de încărcare superioară, datorită portbagajului cu o capacitate excepțională, o banchetă spate fracționabilă 40/20/40 care permite transportarea unor obiecte lungi chiar atunci când sunt 4 persoane la bord, bare de pavilion modulabile.

-Mai multă polivalență, cu reale capacități off-road și o motorizare 4X4 pentru clienții cei mai exigenți.

-Cu Noul Bigster, Dacia este fidelă valorilor sale, oferind cel mai bun raport preț/prestații din segmentul C-SUV”, a transmis Dacia cu puțin timp în urmă.

Noul model Dacia Bigster va fi produs în exclusivitate la uzina de la Mioveni.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *