Update, 19 mai 2023, ora 10:40

Cu puțin timp în urmă, Ilariu Isac, „părintele” Simfoniei Lalelelor, a primit titlul de Cetățean de onoare al municipiului Pitești. Evenimentul a avut loc în cadrul ședinței festive ocazionate de Zilele Piteștiului, ședință aflată în plină desfășurare la această oră în sala de concerte a Filarmonicii.

Știrea inițială, 9 mai 2023, ora 16:50

„Părintele” Simfoniei Lalelelor, Ilariu Isac, va primi titlul de Cetățean de onoare al Piteștiului. Titlul îi va fi decernat cu ocazia Zilelor Municipiului. Ceremonia de decernare va avea loc vineri, 19 mai 2023, într-o ședință festivă prilejuită de Zilele Piteștiului.

Potrivit Primăriei, Ilariu Isac, ajuns la venerabila vârstă de 90 de ani, va primi acest titlu „pentru crearea conceptului identitar Simfonia Lalelelor și pentru contribuția excepțională la dezvoltarea manifestării etalon a Piteștiului în toate cele 46 de ediții desfășurate”.

Ședința festivă în care îi va fi decernat titlul de Cetățean de onoare se va desfășura în sala de concerte a Filarmonicii Pitești și va începe la ora 10:00.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Un comentariu

  1. Theodor Ivan

    9-05-2023, 17:11 la 17:11

    Intrebati-l daca mai recunoaste ceva din ceea ce a creat…Si daca este de acord cu ce se intampla astazi

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *