A devenit deja o tradiție ca în fiecare primăvară administrația locală din Mioveni, împreună cu unitățile de învățămât din oraș, serviciile publice și Penitenciarul Mioveni, să deruleze ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.

Orașul Mioveni este mai curat cu echivalentul a 600 de saci cu deșeuri, care au fost adunați din natură de cei aproape 250 de voluntari care au răspuns apelului autorităților sâmbătă, 16 aprilie.

Zonele vizate au fost Parcul Tineretului, Colibași – Valea Neagră, zona de picnic Făget, Racovița – Pod Getica, Parc Penitenciar și malul Râului Argeșel.

Voluntarii au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei și a SC Financiar Urban, iar angajații Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL au asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Scopul acestei acțiuni a fost acela de a promova un comportament responsabil față de mediu în rândul cetățenilor orașului. Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumește voluntarilor și instituțiilor care au răspuns acestei inițiative civice.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *