Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești se reunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi se află și avizarea a trei noi stații de autobuz pentru viitorul transport Publitrans către comuna Moșoaia. Toate cele trei noi stații vor fi amplasate pe strada Calea Drăgășani.

„Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești solicită avizul comisiei pentru înființarea a trei stații de îmbarcare/debarcare călători pe raza municipiului Pitești pentru linia de transport metropolitan Pitești–Moșoaia, operată de SC Publitrans 2000 SA, pe Calea Drăgășani, după cum urmează:

-două stații pentru dus către Moșoaia – în alveola de la biserica de la intersecția cu bulevardul Libertății și alta la nr. 44 în apropierea intersecției cu strada Câmpului;

-o stație pentru întors – în fața magazinului Profi, în apropierea intersecției cu strada Tudor Arghezi”.

Amintrim că tot astăzi Consiliul Local Pitești va aproba înființarea a trei noi linii Publitrans pentru viitoarele rute Pitești-Moșoaia și Pitești-Căteasca (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *