Câțiva prieteni pasionați de mașini de teren, printre care și jandarmul Ionel Marius Tănase, s-au mobilizat în prag de sărbători și au mers să doneze 300 de pachete cu alimente mai multor familii și persoane nevoiașe din județul Argeș.

Pe Ionel Marius Tănase l-a impresionat în mod deosebit o bătrână singură din comuna Căteasca. Femeia locuiește într-o casă fără curent electric. Pentru că alimentele dăruite inițial nu erau de ajuns pentru a-i face viața mai ușoară bătrânei, jandarmul s-a întors după câteva zile cu o lampă pe gaz pentru iluminatul locuinței și a promis că îi va cumpăra acesteia și o lampă solară.

Plutonierul major Ionel Marius Tănase are 41 de ani, este jandarm din 2002 și activează la Detașamentul 4 Jandarmi. ”De mic, în fiecare an, așteptam cu drag venirea lui Moș Crăciun și astfel îmi doresc ca fiecare om să nu fie dezamăgit că nu a fost vizitat de Moș, indiferent de vârstă. Faptul că prin acest gest am reușit să aduc un strop de fericire în viața câtorva familii mă face fericit la rândul meu”, afirmă jandarmul.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.