Update, ora 11:10

Departamentul de comunicare al Poliției Argeș vine cu precizări: „Începând de astăzi, 21 septembrie 2021, pe DN 7, în Cotmeana, între km 143+600 m și km 144+600 m, sunt instituite restricții de trafic, ca urmare a lucrărilor de consolidare a părții carosabile.

Pe tronsonul cuprins între ieșirea din satul Lintești și ,,Zona verde” traficul se va desfășura pe baza semnalizării rutiere temporare instituite pe durata lucrărilor de consolidare a rambleului și de refacere a părții carosabile, lucrări autorizate să se desfășoare până la data de 13 noiembrie 2021.

În anumite situații, dirijarea se poate realiza cu piloți de circulație, echipați corespunzător.

Pentru fluidizarea circulației și prevenirea oricăror evenimente negative, în funcție de valorile de trafic în zonă vor fi prezenți și polițiștii Serviciului Rutier Argeș și ai secțiilor de Poliție Rurală Bascov și Drăganu”.

Știrea inițială, ora 10:55

Începând de astăzi, 21 septembrie, traficul rutier pe sensul către Pitești al DN 7 în zona comunei argeșene Cotmeana se va desfășura dirijat, prin semaforizare.

Motivul îl reprezintă efectuarea unor lucrări de consolidare a carosabilului, potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteză adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *