Lucrările de branșare la rețelele edilitare a blocului care se construiește lângă Centrul de Afaceri (Business Forum) au dat peste cap traficul auto în centrul Piteștiului.

În jurul orei 16:45, când am filmat imaginile, se circula bară la bară pe bulevardul I.C. Brătianu – pe tronsonul cuprins între intersecția cu Calea București și strada Ion Câmpineanu.

Foarte aglomerat era traficul rutier și pe Calea București – pe sensul de urcare către Centru, coloanele de mașini întinzându-se până la Hotelul Ramada (zona Podul Viilor).

Amintim că începând de ieri, 15 decembrie 2020, timp de 3 zile, între orele 7:00-17:00, pe bulevardul I.C.Brătianu din Pitești vor fi restricții de circulație. Restricțiile sunt instituite pentru execuția lucrărilor de branșament la rețelele edilitare la imobilul care se construiește pe I.C.Brătianu, la nr. 54 (blocul de lângă Business Forum).

„Ca și implicații asupra desfășurării traficului rutier, pe bulevardul I.C.Brătianu circulația autovehiculelor – sensul giratoriu Centrul de Diagnostic sensul de mers spre intersecția cu Calea București va fi deviată pe strada Ion Câmpineanu”, informa pe 14 decembrie Serviciul Siguranță Rutieră al Poliției Locale Pitești (aici, amănunte).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.