Update, ora 17:20

ISU Argeș: „Situația de urgență a fost caracterizată de o dezvoltare rapidă a flăcărilor din cauza substanțelor ușor inflamabile folosite în procesul tehnologic de prelucrare a produselor petroliere.

Flăcările violente au distrus o clădire administrativă de aproximativ 110 mp construită din panouri sandwich și aflată în prelungirea spațiului de producție și au mai afectat circa 2.000 l de produs petrolier din instalația tehnologică. S-au mai degradat trei rezervoare din imediata apropiere a spațiului de producție, la nivelul cărora pompierii au efectuat răcirea pentru evitarea unor posibile explozii.

Salvatorii au intervenit cu opt autospeciale de stingere a incendiilor și cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Paramedicii SMURD au asistat medical la fața locului un bărbat de 59 de ani, care a suferit arsuri de gradul 1 și 2 la cap și pe mâini, acesta refuzând transportul la spital”.

Update, ora 15:00

„Cauza probabilă este în curs de stabilire. Se fac cercetări pentru descoperirea circumstanțelor care au dus la generarea incendiului”, transmite ISU Argeș.

Societatea nu avea încă autorizație pentru rezervorul de la care a pornit incendiul. Se afla în curs de autorizare. Pentru lipsa autorizației, legea prevede sistarea activității și amendă de 60.000 de lei.

Update, ora 14:00

Incendiul a fost stins. Victima nu a suferit arsuri grave. Nu a fost nevoie ca bărbatul să fie transportat la spital.

Update, ora 13:35 

ISU Argeș: „A fost pericol de explozie din cauza recipientelor de produs petrolier. Concomitent cu localizarea și lichidarea incendiului, se acționează pentru răcirea a trei rezervoare de produs petrolier aflate în apropierea flăcărilor”.

Știrea inițială, ora 13:30 

Pompierii intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o habă (rezervor) de produs petrolier și la o construcție de aproximativ 170 de mp ale unui operator economic (societate de transport de produse petroliere) de pe Drumul 23, în Bradu.

Un bărbat (în vârstă de 59 de ani), angajat al societății, a suferit arsuri de gradul 1 și 2 pe mâini și scalp. Primește îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD.

Pentru stingerea incendiului, care se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, pompierii intervin cu opt autospeciale cu apă și spumă.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *