Update, ora 18:45

Șoferul autoturismului Skoda (30 de ani, din Pitești), care conducea dinspre A1 către Metro, nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed și, într-o curbă periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. Skoda ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul Dacia Logan (condus de un piteștean în vârstă de 28 de ani). La spital, cu răni ușoare, au ajuns șoferul Skodei și un pasager din Logan (40 de ani). Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Update, ora 18:30

Anunțat inițial cu trei victime, accidentul s-a soldat cu două persoane rănite, dar nu grav: șoferul autoturismului Skoda și un pasager din Dacia Logan. Ambii au fost transportați la spital, comunică ISU Argeș.

Știrea inițială, ora 17:15 

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs cu puțin timp în urmă pe A1, la km 110, pe sensul de mers către București.

Potrivit primelor informații primite de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, accidentul s-ar fi soldat cu trei persoane rănite.

„Pentru două dintre acestea (câte una din fiecare mașină) a fost nevoie de intervenția echipajelor de pompieri, care le-au extras în siguranță. În autoturismul Dacia Logan se aflau două persoane, iar în autoturismul Skoda una. Toți sunt bărbați, conștienți și cooperanți”, precizează ISU.

La fața locului au fost trimise trei echipaje de ambulanță și un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.