Update, ora 13:40

Biroul de presă al Poliției Argeș oferă amănunte despre accident: „Un tânăr de 22 de ani din Ștefănești, care conducea o autoutilitară pe DN7, din direcția Râmnicu Vâlcea către Pitești, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus, în același sens, de un bărbat de 49 de ani din Pitești.

În urma impactului, autoturismul a fost răsturnat pe lateral și proiectat în gardul unui imobil, avariind un branșament de gaze, la care a izbucnit un incendiu.

Evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare, conform OUG 195/2002, urmând ca polițiștii rutieri să elibereze autorizații de reparație pentru avariile produse celor două mașini și documente pentru pagubele materiale. Nu au rezultat victime.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Șoferul autoutilitarei a fost amendat cu 580 de lei, potrivit OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”.

Update, ora 11:45

„Traficul a fost reluat. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș fac verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite Biroul de presă al Poliției județene.

Update, ora 11:35

Traficul rutier prin pasaj a fost reluat în condiții normale, anunță ISU Argeș.

Știrea inițială, ora 11:20

Un accident de circulație s-a produs astăzi, în jurul orei 11:00, în zona pasajului rutier subteran din comuna Bascov, pe sensul de mers dinspre Vâlcea către Pitești. În accident au fost implicate două mașini (o autoutilitară și un autoturism), care au intrat în coliziune.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat pe o parte și a fost proiectat într-o țeavă de gaze. „Un incendiu a izbucnit la țeava de gaze, iar flăcările au fost stinse înainte să se extindă la autoturism”, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise două ambulanțe (dintre care una SMURD de prim ajutor calificat și o alta de la serviciul județean de specialitate) și trei autospeciale de pompieri (una de descarcerare și alte două de stingere, cu apă și spumă).

ISU Argeș, care ne-a furnizat imaginile, precizează că două persoane (câte una din fiecare mașină) au suferit atacuri de panică. În autoturismul răsturnat se aflau două persoane, iar în autoutilitară – doar șoferul, conform sursei citate. Traficul în zonă este blocat. O echipă de la Distrigaz a ajuns la locul accidentului.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.