Update, 22 februarie 2022, ora 13:00

Cauza accidentului: neadaptarea vitezei în curbă.

Update, 22 februarie 2022, ora 08:05

În cursul nopții, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a transportat-o pe femeia rănită în accident la Spitalul Floreasca din București.

Update, 21 februarie 2022, ora 22:50

La volanul mașinii se afla femeia, care este din Băiculești. Bărbatul care a decedat, din comuna Cepari, era pasager în autoturism.

Biroul de presă al Poliției Argeș face precizări: „În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș a rezultat că o femeie de 25 de ani din Băiculești care conducea un autoturism pe strada Progresului din municipiul Curtea de Argeș, din direcția strada Valea Iașului către strada Cuza Vodă, în curbă la dreapta, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un gard din beton.

Din păcate, în urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat de 34 de ani din localitatea Cepari, pasager în autoturism, precum și rănirea gravă a conducătoarei auto, femeia de 25 de ani din Băiculești, care a fost transportată la o unitate medicală, cu leziuni grave.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Update, 21 februarie 2022, ora 21:55

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Femeia, de 25 de ani, a fost transportată de urgență la spital cu o ambulanță.

Știrea inițială, 21 februarie 2022, ora 21:45

Cu puțin timp în urmă, un grav accident de circulație a avut loc pe strada Progresului din municipiul Curtea de Argeș. Un autoturism a intrat în gardul unei case.

Un bărbat din mașină a murit în urma impactului. O a doua persoană din autoturism, o femeie, este în stare de semiconștiență, cu amputație a mâinii drepte. Vom reveni cu amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.