Update, 22 septembrie 2023, ora 09:50

Ambele propuneri au fost adoptate de Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești.

Știrea inițială, 18 septembrie 2023, ora 13:10

Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești se reunește în ședință joi, 21 septembrie 2023.

Pe ordinea de zi a ședinței se află și două propuneri ale Primăriei cu privire la aplicarea unor marcaje hașurate: la intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu strada Justiției și, respectiv, la intersecția străzilor Maior Șonțu și Târgul din Vale:

„aplicarea unui marcaj hașurat pe carosabilul bulevardului I.C. Brătianu la intersecția cu strada Justiției, în așa fel încât autovehiculele care ciculă din direcția Nord și opresc la semafor să nu mai blocheze intersecția, dându-le astfel posibilitatea celor care ies de pe Justiției să vireze spre stânga în condiții de siguranță”;

„aplicarea unui marcaj hașurat în intersecția străzilor Maior Gheorghe Șonțu și Târgul din Vale, pentru a nu se mai bloca intersecția la orele de vârf”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *