Update, 7 martie 2022, ora 11:00

Joi, 10 martie 2022, Consiliul Local Pitești are ședință extraordinară în plen. Pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre inițiat de primar cu privire la viitoarele noi benzinării Mol de pe autostrada A1. Proiectul vizează aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism aferent acestuia pentru introducerea în intravilan a terenului pe care vor fi construite benzinăriile.

Știrea inițială, 26 noiembrie 2021, ora 10:15

Mol Petroleum va deschide două noi benzinării, în „oglindă”, pe partea stângă și pe partea dreaptă a autostrăzii A1, la kilometrul 110+100, în Pitești.

Suprafața fiecărui teren pe care vor fi amplasate are 11.000 de mp, iar fiecare dintre viitoarele stații, 415 mp. Magazinul din interior se va întinde pe 170 de mp. Facilități:

-toalete publice îmbunătățite;

-clădire dușuri;

-zonă pentru copii, office, relaxare;

-zonă pentru animale de companie;

-îmbunătățiri parcaj TIR;

-parcaje pentru rulote și autorulote, cu zonă exterioară de relaxare;

-toalete deversare chimică;

-parcaje pentru motociclete;

-colectare selectivă gunoi, echipament de curățenie multifuncțional, echipamente de securitate, iluminat LED pe platformă.

Cele două benzinării vor fi construite de Mol Petroleum în urma semnării unui contract de concesiune pentru o perioadă de 20 de ani cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Lucrările vor începe în anul 2022, termenele de execuție urmând să fie stabilite.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.