Update, ora 13:30

Perchezițiile au loc în urma sesizării pe care consilierul local USR din Poiana Lacului Cristian Nicula a făcut-o la DNA pentru delapidare și fals în acte.

În sesizare, primarul PNL al comunei Poiana Lacului, Ion Dumitrache, este acuzat că ar fi furat carburant de la microbuzele școlare (aici subiectul pe larg).

Update, ora 13:00

Poliția Argeș transmite: „În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la o activitate de percheziție desfășurată de polițiști la sediul unei primării din județul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 21 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Pitești, pe raza judeţului Argeș, dintre care una la sediul unei primării și celelalte două la sediul și punctul de lucru al unei societăți comerciale.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare și abuz în serviciu, conform art. 320 alin.1, 323, 295 și 297 din Codul Penal.

În urma activităților, au fost ridicate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie în cauză, urmând ca după administrarea probatoriului să fie dispuse măsurile legale care se impun”.

Știrea inițială, ora 12:30 

Poliția face percheziții, la această oră, la sediul Primăriei comunei argeșene Poiana Lacului, instituție condusă de Ion Dumitrache (PNL). Vom reveni cu amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *