Update, 23 septembrie 2022, ora 14:30 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești l-au pus pe agresorul sexual sub control judiciar. Individului i s-a impus, printre altele, ca pe perioada controlului judiciar să nu se apropie și să nu ia legătura prin nicio modalitate cu persoana vătămată și să nu mai transporte cu autoturismul persoane de sex feminin.

Știrea inițială, 22 septembrie 2022, ora 15:20

O minoră, de 15 ani, a fost agresată sexual de un individ care a luat-o la ocazie, cu un autoturism, din Pitești. Agresiunea a avut loc luna trecută, pe 19 august, iar agresorul a fost reținut ieri de polițiști.

Adolescenta a luat ocazia din Pitești, către comuna Albota. La un moment dat, șoferul a început să-i facă avansuri sexuale și să o pipăie. Minora s-a opus, determinându-l pe individ să oprească mașina și să o lase pe fată să coboare, se pare că undeva în zona Popasului Turistic Cerbu.

Odată ajunsă acasă, adolescenta a povestit familiei sale cele întâmplate. A fost făcută plângere la Poliție. Fata nu a reținut numărul de înmatriculare al autoturismului, dar, pe baza informațiilor pe care le-a putut da, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești l-au identificat în cele din urmă pe agresor. Are 70 de ani și este din Pitești.

Anchetatorii l-au condus ieri, 21 septembrie, la audieri. După administrarea probatoriului, individul a fost reținut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală. Astăzi va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *