Astăzi, în jurul orei 04:50, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să intervină în comuna Valea Iașului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

La fața locului au ajuns trei echipaje cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat.

Incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție de aproximativ 120 de mp, cu posibilitate de propagare la vecinătăți.

Pompierii au acționat pentru localizarea incendiului și lichidarea acestuia timp de aproximativ două ore și jumătate, până la înlăturarea pericolului de reaprindere.

Pe timpul intervenției, paramedicii SMURD au evaluat și acordat îngrijiri medicale unui număr de două persoane: o femeie în vârstă de 64 de ani, care a făcut atac de panică, și un bărbat de 70 de ani, de asemenea cu atac de panică, dar și cu o rană la cap. Nu au avut nevoie să fie transportați la spital. Cei doi, soț și soție, sunt proprietarii casei.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum deteriorat”, informează ISU Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *