Update, ora 13:25

”În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la un conducător auto posibil sub influența alcoolului depistat de polițiști în municipiul Pitești, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 16 octombrie 2024 polițiștii au depistat într-o intersecție de tip sens giratoriu din Pitești un bărbat aflat la volanul unui autoturism, rezultând indicii că acesta ar putea fi sub influența alcoolului.

Bărbatul, de 37 de ani, din comuna Lunca Corbului, a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În continuare, acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești pentru verificări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun”. 

Știrea inițială, ora 12:30

Cu puțin timp în urmă, în sensul giratoriu din zona Rompetrol Craiovei din Pitești un șofer a fost săltat direct din mașină de polițiști și târât către autospeciala de poliție.

Potrivit primelor informații, bărbatul, din comuna argeșeană Lunca Corbului, ar fi prezentat halenă alcoolică și ar fi refuzat să fie testat pentru stabilirea alcoolemiei și să coopereze cu polițiștii.

A fost dus la sediul Poliției Pitești, pentru audieri. (Sursă video: Facebook | Info Trafic Pitești)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *