Prefectul de Argeș, Dragoș Predescu, a ajuns cu mașina personală în service după ce aseară târziu a avut probleme pe un drum județean. După ce și-a spart cauciucul în gropile de pe DJ 731, prefectul și-a povestit pățania pe Facebook, arătând cu degetul către administrația PSD-istă a județului, care gestionează aceste drumuri.

”Mâine dimineață (n.r. – în această dimineață) mă duc la service, după ce mi-am spart cauciucul pe drumul județean 731. Eram cu mașina personală. Foarte rar folosesc mașina de serviciu, nu aștept să îmi plătească statul reparațiile.

Trebuie să remediez ce s-a stricat în drumurile pline de gropi. Așa cum pățesc foarte mulți argeșeni care își rup mașinile pe aceste… poteci, mai degrabă.

De bine, de rău, problema mi-am rezolvat-o rapid. În câteva minute am montat roata de rezervă. Aia e, paguba mea. Dar oare cei responsabili de aceste drumuri când se apucă de treabă? Încă nu m-am lămurit dacă domnul Ion Mînzînă (n.r. – președintele Consiliului Județean Argeș) are elicopter și îl folosește la deplasările prin Argeș? Sau dacă rupe roțile mașinii de serviciu? Că altfel nu îmi explic cum de este atât de nepăsător, încât am ajuns județul cu cea mai proastă infrastructură din țară!”.

”Argeșul are cele mai proaste drumuri din țară!”, a mai comentat tânărul prefect PNL-ist.

DJ 731 este un drum județean de peste 66 de kilometri pe ruta Piscani (DN 73) – Dârmăneşti – Petreşti – Coşeşti – Leiceşti – Găneşti – Pietroşani – Domneşti – Corbi – Bahna – Cabana Refenicea.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Un comentariu

  1. Oprea Alecsandru

    13-10-2024, 13:26 la 13:26

    Puteti merge si pe DN67B Pitesti-Dragasani si o sa patiti acelasi lucru. Eventual poate vedeti si diferenta starii drumului in judetul Olt fata de Judetul Arges , diferenta care arata ca si psd-istii intre ei au opinii contrare in ceea ce priveste respectul fata de cetateni. CNAIR doarme de 50 de ani dar macar in Olt s-a facut o reparatie cat de cat acceptabila. In judetul Arges este dezastru!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *