Luni, 7 octombrie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. Pitești au făcut două percheziții domiciliare, în județul Argeș și, respectiv, în București, la două persoane, membre ale aceleiași familii: o femeie de 70 de ani și un bărbat de 44 de ani, mamă și fiu, cercetați pentru trafic de droguri de risc.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii septembrie a acestui an, cei doi ar fi inițiat și dezvoltat, pentru comercializare, două culturi de canabis outdoor.

”În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în comuna Buzoești, județul Argeș, și în municipiul București, au fost descoperite și ridicate aproximativ 15 kilograme de masă vegetală provenind de la 12 plante de canabis aflate în stadii avansate de dezvoltare, 300 de grame de masă vegetală sub formă de muguri, produse de îngrijire a plantelor, instrumente utilizate la procesarea și porționarea drogurilor, precum și alte mijloace de probă”, informează IPJ Argeș.

Bărbatul a fost reținut ieri pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Mama acestuia a primit control judiciar pentru 60 de zile.

La percheziții au participat și polițiști de la IPJ Argeș și jandarmi.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *