O bătrână de 82 de ani din comuna Coșești a făcut atac de panică după ce și-a văzut gospodăria în flăcări. Incendiul a izbucnit la o anexă, aseară târziu, în jurul orei 21:30.

La sosirea forțelor de intervenție (trei echipaje de pompieri de la Detașamentul Mioveni), incendiul se manifesta la o construcție de aproximativ 60 de mp, totodată arzând și în jur de 10 mc de lemne de foc, depozitate în interiorul acesteia.

Flăcările au afectat diferite utilaje pentru prelucrarea lemnului și exista pericol de propagare la o altă anexă și la casele învecinate. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca focul să fie localizat și apoi stins.

Proprietara, bătrâna de 82 de ani, care a suferit un atac de panică a primit îngrijiri medicale la fața locului din partea unui echipaj SMURD. Din fericire, în ciuda vârstei înaintate, femeia și-a revenit și nu a fost nevoie să fie transportată la spital.

Cauza incendiului este în curs de stabilire. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *