Reținut de polițiști pentru șantaj și ultraj contra bunelor moravuri. Marți, 1 octombrie 2024, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au reținut un bărbat de 37 de ani, jucător de ”păcănele”. Individul este cercetat într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de șantaj și ultraj contra bunelor moravuri.

Pe parcursul lunii iulie a acestui an, în repetate rânduri, bărbatul, care este din comuna argeșeană Priboieni, a amenințat reprezentantul unei săli de jocuri de noroc cu acte de violență și cu darea în vileag a unor fapte imaginare (neadevărate), compromițătoare la adresa felului în care acesta și-ar desfășura activitatea.

”Bărbatul ar fi amenințat cu postarea pe o rețea de socializare a unor mesaje și videoclipuri denigratoare, în care ar afirma că aparatele de joc tip slot-machine nu sunt verificate și sunt măsluite, scopul fiind de a-și recupera sumele de bani pe care le-a pierdut practicând jocuri de noroc.

Ca urmare a celor afirmate, persoana vătămată a remis bărbatului sumele de 20.000 de lei, respectiv 1.500 de euro și 5.000 de lei.

Ulterior bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism în proximitatea sălii de jocuri de noroc”, informează IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, individul a fost reținut pentru 24 de ore. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *