Șoferul care săptămâna trecută a accidentat un bătrân pe o trecere de pietoni din Pitești după care a fugit a fost reținut marți, 24 septembrie 2024, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Argeș.

Hotărârea a fost luată de polițiștii Biroului Rutier Pitești care instrumentează cazul, șoferul, un piteștean în vârstă de 55 de ani, fiind reținut pentru săvârșirea infracțiunii de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Individul va fi dus astăzi la procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, urmând să se decidă dacă împotriva lui va fi luată o măsură preventivă (arest preventiv sau control judiciar).

Pe 17 septembrie, conducând un autoturism pe strada Basarabia, șoferul a acroșat un bătrân de 79 de ani care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, după care a plecat de la fața locului. În cursul aceleiași zile, șoferul a fost identificat de polițiști.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *