Update, ora 18:00

ISU Argeș: ”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un mijloc de încălzire defect”. 

Update, ora 17:10

Conform ISU Argeș, flăcările au afectat alte 3 autoturisme, în plus față de cele evacuate inițial de pompieri.

Update, ora 16:45

Incendiul a afectat și o parte dintr-o grămadă de rumeguș depozitată în vecinătatea construcției. De la SVSU al localitații a fost trimis un utilaj pentru a ajuta la îndepărtarea rumegușului.

Nu sunt persoane rănite. Paramedicii SMURD au transportat la spital o femeie în vârstă de 60 de ani, care a suferit un atac de panică.

Hala este a unui operator economic. În hală se desfășurau activități de vopsitorie, dar și de service auto.

Update, ora 15:25

Incendiul, care se manifestă cu degajări mari de fum, a fost localizat. Pompierii acționează în continuare, pentru stingerea focarelor și salvarea și evacuarea de bunuri din incinta halei. Deja, din zonă au fost evacuate două autoturisme. În interior au fost găsite și câteva butoaie pline cu ulei auto.

Știrea inițială, ora 15:10

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs, cu puțin timp în urmă, la o hală din comuna Țițești, satul Valea Stânii.

Pentru misiunea de stingere sunt alocate patru autospeciale cu apă și spumă și o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime.

Totodată, pentru a asigura primul ajutor calificat în caz de nevoie a fost trimis și un echipaj SMURD. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *