Doi șoferi de autoturisme, ambii din Pitești, au fost sancționați de Poliție duminică, 22 septembrie 2024, pentru viteză excesivă.

Unul dintre ei, în vârstă de 33 de ani, a fost înregistrat de radar cu 156 de kilometri pe oră pe raza orașului Mioveni (pe un sector de drum cu limită de 80 de kilometri pe oră). Celălalt, de 26 de ani, circula pe DN 73 pe raza comunei Schitu-Golești cu 152 de kilometri pe oră (cu 102 kilometri pe oră peste limita legală).

În ambele cazuri, polițiștii le-au reținut șoferilor permisele auto în vederea suspendării pentru 120 de zile a dreptului de a conduce pe drumurile publice. De asemenea, fiecare dintre cei doi vitezomani a fost amendat cu 1.485 de lei.

Viteza (excesivă sau neadaptată la condițiile de drum și trafic) a fost principala cauză a accidentelor grave produse anul trecut pe șoselele din județul Argeș – aici subiectul pe larg. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *