Update, ora 13:00

Pe mai multe străzi din Pitești apa măsoară zeci de centimetri, canalizarea nefăcând față. Sunt probleme pe Calea Drăgășani, bulevardul Libertății din cartierul Trivale, în zona Kaufland Craiovei, dar și în alte zone.

Update, ora 12:50

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru extragerea apei din demisolurile a două blocuri din Pitești (cartierul Trivale și strada Depozitelor).

Update, ora 12:25

A fost emis mesaj RO-Alert de ploi abundente, torențiale pentru Pitești, Costești, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Bradu, Mărăcineni, Moșoaia, Priboieni, Suseni, Albota, Căteasca și Oarja.

Astăzi, între orele 12:30 și 13:30, aceste localități se vor afla sub cod portocaliu de tip nowcasting. Potrivit ANM, se vor semnala averse care vor cumula 25…40 l/mp.

”Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!”, se arată în mesajul RO-Alert.

Știrea inițială, ora 10:15

Cu puțin timp în urmă, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizarea-cod galben de instabilitate atmosferică și averse însemnate cantitativ, avertizare care vizează și întreg județul Argeș.

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 11 septembrie, ora 10:00 – 11 septembrie 2024, ora 23:00. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică și averse însemnate cantitativ.

În intervalul de timp menționat, în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei (inclusiv în județul Argeș), jumătatea de sud a Moldovei, estul și sud-estul Transilvaniei și nord-estul Olteniei vor fi perioade cu ploi torențiale, local însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40…50 l/mp. (Sursă foto principal: Facebook | Info Trafic Pitești)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *