Începând de la 1 septembrie 2024, Mihai Tănase (38 de ani) va fi noul director de marketing al mărcii Dacia în România și Republica Moldova. El îi va raporta direct lui Mihai Bordeanu, directorul general al Automobile Dacia.

Absolvent al Copenhagen Business Academy, cu o diplomă în Design Multimedia și Comunicare, Mihai Tănase și-a început cariera în domeniul auto la BMW Group România, unde a ocupat funcția de online strategy manager.

În 2016 s-a alăturat echipei Renault Commercial Roumanie, în calitate de Head of Digital & CRM pentru mărcile Dacia și Renault. În octombrie 2020 a fost promovat Marketing Digital VN & AS Senior Manager la nivel de Cluster South Eastern Europe (România, Bulgaria și Republica Moldova).

Mihai Tănase lucrează în prezent în Franța, ocupând din 1 martie 2023 funcția de Sales Performance & Launching Manager Dacia. Își va încheia mandatul în această funcție pe 31 august.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *