A trecut un an de la tragedia din Crevedia. Nimeni nu a fost tras la răspundere. Președinta USR, Elena Lasconi, îl acuză pe Marcel Ciolacu că îi protejează pe vinovați.

”Un an de la tragedia de la Crevedia: corupția PSD este protejată. Victimele încă își caută dreptatea. A trecut un an de la explozia care a răpit vieți și a distrus casele a zeci de oameni. Șase oameni au murit, peste 50 au fost răniți, zeci de case au fost distruse, iar familiile încă își așteaptă dreptatea.

Ce a făcut PSD în tot acest timp? Responsabilii cel puțin morali de acea tragedie au fost realeși în funcții. Ion Doldurea, primarul din Caracal al cărui fiu este unul dintre patronii stației GPL în care s-au produs exploziile, a fost reales în funcție din partea PSD. Și tot PSD l-a susținut și pe primarul din Crevedia. Marcel Ciolacu se face că nu-i mai cunoaște, după ce, în urmă cu un an, spunea că vor fi excluși și suspendați din partid. A uitat repede. Corupția și influența acestor primari au fost mai importante pentru Ciolacu decât viețile oamenilor.

Un an și nu avem nici măcar o condamnare. Nu a fost nimeni tras la răspundere. Unde este dreptatea pentru cei care au fost uciși în această tragedie și pentru familiilor lor? Cum vom ști că astfel de tragedii nu se mai repetă, în condițiile în care Guvernul nu a venit cu nicio măsură clară?

Această tragedie nu trebuie uitată. Este revoltător să vedem cum Ciolacu, cel care se vrea președintele tuturor românilor, îi protejează pe cei vinovați, iar victimele încă își caută dreptatea.

Eu lupt pentru o Românie dreaptă, în care nimeni nu e mai presus de lege. O Românie dreaptă, în care cei vinovați moral nu sunt recompensați de partid cu încă un mandat de primar”, afirmă Elena Lasconi.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *