Uzina Automobile Dacia își va instala un sistem complet nou de vopsire a mașinilor pe care le fabrică, scrie profit.ro. „Proiectul presupune o schimbare a tehnologiei, o schimbare a procesului general de vopsire vehicule. (…) Nu este vorba despre o altă vopsitorie sau despre o altă clădire. Este vorba doar despre schimbarea procesului de vopsire”, declară reprezentanții Dacia pentru sursa citată.

Introducerea noului sistem, pe care profit.ro îl numește inovator, ar urma să coste până la 200 de milioane de lei. Finanțarea va fi asigurată cu bani de la Guvern (ajutor de stat), în baza unei cereri pe care compania ar urma să o depună, și un împrumut pe care Dacia ar intenționa să-l contracteze, un împrumut de circa 50 de milioane de lei.

Proiectul ar urma să fie implementat în cel mult 36 de luni de la obținerea finanțării. Toate amănuntele despre viitoarea investiție de la uzina Automobile Dacia din Mioveni, AICI.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *