O delegație USR condusă de Bogdan Badea (consilier județean ales și coordonator zonal), Ionuț Moșteanu (deputat de Argeș), Narcis Mircescu (senator de Argeș și președinte al USR Argeș) și Mihai Mihăilescu (viceprimar al Piteștiului) a participat la Ziua comunei Bârla.

Pentru USR Argeș zona de sud a județului a devenit o prioritate, liderii partidului invitându-i pe cetățeni la un dialog deschis cu ocazia deselor vizite pe care le-au făcut în ultima perioadă în această zonă.

Extinderea rețelelor de gaze și, respectiv, de apă și canalizare reprezintă prioritatea absolută pentru care militează reprezentanții USR în ceea ce privește zona de sud a Argeșului.

„Oamenii și-au arătat susținerea față de Elena Lasconi, pentru că prin candidatura ei românii vor avea șansa să voteze o președintă performantă”, spun reprezentanții USR care au participat la Ziua Bârlei.

Bogdan Badea, coordonatorul zonei de sud a județului din partea USR și consilier județean ales declară: „Îi felicităm pe concurenții și organizatorii care au participat la acest eveniment festiv. Menținerea tradițiilor naționale prin evenimente folclorice ne conservă identitatea națională. Îmi doresc ca zona noastră să înflorească, de aceea mi-am asumat acest mandat de consilier județean, să fiu prezent printre oameni, să îi ascult și să lucrez în interesul lor. Zona de sud a Argeșului trebuie modernizată de urgență”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *