Accident mortal aseară târziu în pădurea din comuna Budeasa, de lângă Pitești. Un ATV s-a răsturnat într-o râpă. Conducătorul vehiculului, Sorin Porojan, în vârstă de 39 de ani (foto), a decedat.

Pasagerii de pe ATV – o femeie de 38 de ani și un băiețel de 10 ani – au fost răniți, dar nu grav, și transportați la spital. Este vorba despre soția și copilul bărbatului care a murit.

IPJ Argeș informează: „În noaptea de 1 spre 2 august 2024, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un ATV cu trei ocupanți s-ar fi răsturnat într-o zonă împădurită din comuna Budeasa.

La eveniment au fost direcționați polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 39 de ani, aflat în stare de inconștiență (n.r. – în stop cardio-respirator), căruia echipajele medicale (n.r. – două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș și un echipaj SMURD) i-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes.

De asemenea, la fața locului au mai fost identificați o femeie de 38 de ani, cu leziuni la un picior, precum și un minor de 10 ani, din primele verificări rezultând că cei doi ar fi fost pasageri pe ATV-ul care ar fi fost condus de bărbat.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminalei Pitești. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform articolelor 192 (n.r. – ucidere din culpă) și 196 (n.r. – vătămare corporală din culpă) din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *