Astăzi, în jurul orei 08:30, pe bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului vântul puternic a smuls un copac din rădăcini.

„Copacul (tei) nu prezenta, aparent, nicio formă de degradare. După secționarea acestuia, s-a constatat că era putred în interior. Angajații societății Salpitflor Green SA au intervenit pentru eliberarea zonei. Menționăm că nu au fost pagube materiale și nici victime.

Luând în considerare avertismentele meteorologilor pentru ziua de astăzi cu privire la posibilitatea unor rafale de vânt foarte puternice în Pitești, este recomandat, pentru pietoni și nu numai, să circule cu atenție pentru evitarea oricăror incidente care ar putea fi provocate de acest context meteorologic”, informează Primăria Pitești.

Pe de altă parte, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne comunică: „Începând de dimineață și până acum, pompierii au intervenit la două situații de urgență provocate de vântul puternic: în Câmpulung la un acoperiș de pe care a fost desprinsă tabla pe o suprafață de aproximativ 50 de mp și în Pitești la un cablu de electricitate căzut peste un autoturism parcat. Acum, pompierii se deplasează pentru a interveni în cazul unei table desprinse de pe acoperișul unui bloc de pe bulevardul Dacia din Mioveni”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *